SAS economy extra - verdens beste

-Denne utmerkelsen er en stor ære for SAS, sier konsernsjef Rickard Gustafson. Over 36.000 reisende har sagt sin mening.

Fly fra SAS - bilde fra www.SAS.no

SAS premium economy på langruter, economy extra, er utnevnt til verdens beste i en ny undersøkelse. Over 36.000 reisende har deltatt i avisen Global Travelers undersøkelse, hvorav majoriteten reiser i en annen serviceklasse enn economy.SAS havnet på førsteplass i best airline for premium economy med sin economy extra klasse. Flyselskapet var i 2001 et av de første i verden med å introdusere en serviceklasse mellom business og economy og den tilbys på alle langruter til USA og Asia.-Denne utmerkelsen er en stor ære for SAS, spesielt ettersom det er passasjerene selv som har stemt på oss. Vårt economy extra-produkt er godt likt av både forretnings- og fritidsreisende som ønsker bedre komfort, mer plass og et høyere servicenivå enn economy. Og dessuten til en meget god pris, sier Rickard Gustafson, konsernsjef i SAS.