Trygve Hegnar vil vise Stoltenbergs arveregnestykke

Trygve Hegnar vil fortelle hvordan statsminister Jens Stoltenberg klarte å få ned verdien på 10 millioners hytta med nesten 9 millioner kroner.

Jens Soltenberg og hans iPad. AP Photo
Reiseliv

- Statsminister Jens Stoltenbergs opplysninger om taksten har liten betydning for artikkelen i Finansavisen fredag. Det som er poenget er hvordan han kom fra 7,5 millioner kroner i verditakst til 1,2 millioner kroner i overdragelsespris fra foreldrene, sier ansvarlig redaktør i Finansavisen, Trygve Hegnar.- Ja, hvordan klarte han det?- Det er utrolig spennende og det skal vi fortelle om i Finansavisen imorgen. Det sitter mange hytteeiere rundt om i Norge som er i samme situasjonen. De vil ha stor glede av å lese det, sier Trygve Hegnar til HegnarOnline.

Nyheter
Politikk