Verdens ledende fergeselskap

DFDS Seaways har blitt kåret til verdens ledende fergeselskap av World Travel Awards.

Publisert 13. jan. 2012 kl. 09.12
Oppdatert 13. jan. 2012 klokken 09.12
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 100 ord

Prisutdelingen foregikk i Doha, Qatar, og det danske selskapet fikk hard konkurranse fra New Zealand, Baltikum og flere andre europeiske utfordrere.- At DFDS hevder seg så bra internasjonalt gjør noe med stoltheten vår. Å få anerkjennelse for at man gjør noe bra er aldri feil. Vi gratulerer våre engelske kollegaer som mottok prisen på vegne av selskapet, sier Vivian Sivertsen, adm. direktør for DFDS Seaways i Norge.Over 210.000 personer fra reiselivsnæringen, samt forbrukere, deltok i avstemmingen. World Travel Awards ble etablert i 1993, og anerkjenner, belønner og feirer fortreffelighet på tvers av alle sektorer i den globale reise- og turistindustrien.