SAS flyr fra København til Tel Aviv hver mandag fra 4. juni, men allerede i juli utvider SAS kapasiteten med ytterligere én avgang på torsdager, og fra den 28. oktober kan vi tilby tre ukentlige avganger.- Vi opplever en stigende etterspørsel på ruter til og fra Midtøsten. Derfor er vi glade for at vi nå kan tilby våre kunder mulighet til fly direkte til Tel Aviv året rundt til konkurransedyktige priser, sier Per Møller Jensen, Vice President i SAS.- Tel Aviv ligger ved Middelhavet, og er Israels finansielle og kommersielle sentrum med god økonomisk vekst. Samtidig er byen full av kulturelle tilbud, flotte strender og enestående arkitektur, sier Møller Jensen.- Det er ingen tvil om at en direkterute til og fra Tel Aviv også vil trekker turister og forretningsfolk fra regionen til Skandinavia. Vi ser frem til å starte ruten, og gleder oss til å kunne ønsker våre kunder velkommen om bord, avslutter Per Møller Jensen.SAS flyr til Ben Gurion-flyplassen, som ligger knappe 15 kilometer sørøst for Tel Aviv, og flyr ruten med Airbus A319 med plass til 141 passasjerer, eller Airbus A321 med plass til 198.