Stein Erik Hagen selger landstedet på Røssholmen

Stein Erik Hagen er i ferd med å bygge opp en ny strandperle. Landstedet på Røssholmen skal selges til det som kan bli ny rekord i skjærgården.

Stein Erik Hagens hytte på Røssholmen før den ble bygget helt om. Foto: Bjørn Harry Schønhaug / SCANPIX
Reiseliv
Alt tyder på at Stein Erik Hagen kommer til å selge den praktfulle fritidseiendom på Røssholmen.Landstedet har kostet flere titalls millioner kroner å bygge opp og dersom det blir salg av fritidseiendommen på Røssholmen, vil det utvilsomt bli.I følge DN har funkiseiendommen på Røssholmen en verdi på 50 millioner kroner, og Hagen bekrefter overfor avisen at den skal selges.Til erstatning planlegger Stein Erik Hagen å bygge på den nyinnkjøpte øya Ropen i Kragerøskjærgården, som han skal ha gitt rundt 15 millioner kroner for i fjor høst.Hagen har, i følge Varden, søkt dispensasjon fra gjeldende reguleringsplan (LNF-område) for å rive den gamle hytta, et anneks, en utedo og et båthus på den 25 mål store øya.Det er søkt om å oppføre en ny hytte, et sørlandshus på 100 kvadratmeter i halvannen etasje og et båthus på 42 kvadratmeter.