Vi elsker Bangkok, London og New York

-Av og til dukker det opp byer på topplistene uten at vi helt vet hvorfor, sier David Gunnarson i Dohop. Her er de ti heteste reisemålene.

Anantara Bangkok Sathorn.
Reiseliv
Nye tall fra reisesøkemotoren Dohop.no viser at Bangkok var det mest søkte reisemålet for nordmenn i mai. Deretter følger Oslo og Riga.At Oslo nå er med på listen viser at nordmenn i større grad enn tidligere bruker reisesøkemotorer også til innenriksruter. Hvis man utvider listen utover de ti øverste ser man for øvrig at Bergen ligger på 19. plass.
I tillegg til de alltid populære reisemålene København, London og New York, finner vi også marokkanske Casablanca på Topp 10 listen.Selv om Marokko ikke er noe fremmed reisemål for nordmenn, er det kanskje litt overraskende å se at det rangerer høyere enn tradisjonelle norske favoritter som Paris og Barcelona.- Vi må helt ærlig innrømme at vi er overrasket over å se Casablanca på listen. Av og til dukker det opp byer på topplistene uten at vi helt vet hvorfor. Våre kunder kan overraske oss, og dette er ett av de tilfellene, sier David Gunnarson, salgs- og markedssjef i Dohop.- Når det er sagt, så er Casablanca en nydelig by som det er verdt å besøke. Her er det solrikt, med mye god mat og kultur, sier Gunnarson.1. Bangkok2. Oslo3. Riga4. København5. London6. Berlin7. Alicante8. Antalya9. New York10. Casablanca