Her finner du det beste badevannet i Europa

Her lokkes det med mange soltimer, lite nedbør, en dagstemperatur på 32 grader og fantastisk badevann.

Publisert 11. juli 2012 kl. 09.31
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 19.34
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 123 ord
Kypros. Foto: Ving.no

At Kypros er et nydelig reisemål har det aldri vært noen tvil om, men nå har solsøkende badenymfer enda en grunn til å glede seg til årets ferie på øya.Følg HegnarOnline på Facebook herFor ikke bare har Kypros det beste været i Middelhavet med 12,5 soltimer i døgnet i juli, fritt for nedbør og en dagstemperatur på 32 grader, nå viser det seg også at øya har Europas beste og reneste badevann.- Topp 5-listen over EU-landene med det beste badevanet har Kroatia på andreplass etter Kypros. Deretter følger Malta og Hellas, forteller Sophie Frisholm, PR-ansvarlig i Ving.Kvaliteten på badevannet hos våre kjære naboer i Danmark rekker til en 20. plass og Sverige endte på 21. plass. Norge er ikke med i denne oversikten.