Lokker med thailandsk strandopplevelse på Vestlandet

Hva får du om du blander thailandsk strandliv, svensk bilindustri, massasje og boblebad i en liten by på Vestlandet?

Thailand. Foto: iStockphoto.com.

I Kalvåg i Sunnfjord er man tydeligvis ikke redd for å tenke i nye baner. Det har resultert i et eksotisk og fascinerende tilbud.Forretningsideen til Carola Sofia Strandberg Vestby var nemlig å tilby kundene sol, 28 varmegrader og strandliv - året rundt. Kombinerer du det med bølgeskvulp og lyden fra tropiske fugler får du noe unikt, nemlig et innendørs sydenparadis.For å få den visuelle effekten er veggene pyntet med heldekkende fotomotiv fra ThailandIfølge Aftenposten er det hentet inn 5,5 tonn sand i 25 kilos sekker til Carolas Buaspa, direkte importert fra Thailand.Å bruke sand fra den to kilometer lange hvite sandstranden i nabobygda var uaktuelt.- Nei, dette skal være en bort-fra-hverdagen-opplevelse, sier innehaveren til Aftenposten.Innehaveren fikk ideen fra svensk bilindustri. Allerede i 1988 skal Saab ha tatt i bruk en teknologi som simulerte ekte sol. Formålet var å teste hvordan klimaanlegg og varmefølsom elektronikk fungerer under sterkt sollys.Følg HegnarOnline på Facebook her