- Tungsolgte hytter

Nå har også de billigere hyttene blitt tungsolgte.

Publisert 16. aug. 2012 kl. 10.37
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.16
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 138 ord
Foto: Scanpix

Eiendomsmegler Marius Lindhjem hos DNB Eiendom Vestfold sier til DN at relativt mange hytter i markedet og for få kjøpere har ført til en opphopning av fritidsboliger som ligger for salg, og at markedet kanskje er litt mettet.Ifølge Lindhjem har eiendommer til en verdi av én million og oppover vært tungsolgt.- Tidligere gjaldt dette kun de dyre objektene, sier han.Også markedet for luksushytter har gått tregere i år enn før. Kjøperne har blitt mer selektive.Terje Tinholt, partner hos Nordvik & Partners Eiendomsmegling AS, sier at markedet vokste veldig raskt i 2006 og 2007. Da så folk på kjøpet som en investering.- De som kjøper fritidsbolig i dag, har langt lavere belåning og de kjøper ikke hytte for å tjene penger på den, men for å øke livskvaliteten. Derfor kan de vente lenge på den rette eiendommen, sier han.