Etter en rekordsommer satser Star Tour enda sterkere neste år og øker med 10 prosent flere sommerreiser. Spania øker med hele 70 prosentNyhetene spenner fra seilferie i Tyrkia og kjendisøya Ibiza til luksushoteller for barnefamilier og nye cruise i Middelhavet.- Vi har lagt en meget god sommer bak oss. Hele 20 prosent flere nordmenn valgte å feriere med oss. Neste sommer øker vi igjen og regner med å innfri feriedrømmen til 235.000 nordmenn, sier administrerende direktør i Star Tour, Christian Lunde.Barnefamiliene er vinnerne i Star Tours sommerprogram neste år.- Når du reiser med barn er det viktig at detaljene er på plass. Barnefamilier vil gjerne ha full feriepakke med leiligheter, store basseng, underholdning og barneklubber. Det finner de på våre Blue Village-hotell. Neste sommer åpner vi nok et Blue Village, denne gangen på Samos - det blir nummer 14 i rekken, sier Lunde.For familier med sansen for det gode liv åpner Star Tour nok et femstjerners Sensatori for hele familien, i Side, Tyrkia. Fra før finnes luksushotellene Sensatori i Mexico, på Tenerife, Sharm El Sheikh og på Kreta.Også denne sommeren er det tyrkiske Alanya som topper listen over de største sommerreisemålene hos Star Tour. Tett etter følger Mallorca og Rhodos.
1. Alanya2. Mallorca3. Rhodos4. Kreta5. Kypros