- Disse hyttene selger best

Hyttemeglerne gjør opp status på fjellet. Enkelte segmenter går bedre enn andre.

Christian Haatuft. Foto: Finansavisen.
Reiseliv

Ingen av hyttemeglerne Estate Nyheter har snakket med, har forestått salg over ti millioner kroner på fjellet i år.- I fjor solgte jeg vel fem over ti millioner kroner, hvor den dyreste kostet 12 millioner kroner. Selv om jeg har solgt noen tett opp under 10 millioner, så er det ingen som har passert så langt i år, sier Christian Haatuft hos Eiendomsmegler 1 på Geilo.- Kjøperne av de dyreste hyttene er ofte personer som har hatt gevinster i aksjemarkedet eller de har solgt selskaper. Disse har vi ikke sett noe til i år, fortsetter han overfor nettstedet.DNB-megler Tore Rugsveen på Lillehammer kan fortelle Estate at de fleste salgene skjer til 1-2,5 millioner kroner.- Det er dette folk flest har råd til å bruke på en hytte, og derfor er det også hyttene i dette segmentet som selger best, sier Rugsveen.Øystein Embretsen hos Eiendomsmegler 1 på Hemsedal er fornøyd med at han i år trolig vil selge 110-115 hytter - som i 2010.- Hytter til 2-5 millioner kroner selger godt, sier han til nettstedet.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Personlig økonomi