Bedragerisiktet overførte luksushytte til kona

En bedragerisiktet 57-åring overførte en ekstravagant hytte vederlagsfritt til kona.

Foto: Finansavisen
Reiseliv

En bedragerisiktet 57-åring, som har jobbet som forsikringsrådgiver i Vital og DNB, overførte en luksushytte på Geilo til kona som gave i fjor, skriver DN. Eiendomsmegler Christian Haatuft i Eiendomsmegler 1 anslår verdien på hytta til 16 millioner kroner.Ifølge politiadvokat Knut Horn er dette et forsøk på å unndra kreditorenes midler.Også en annen Geilo-hytte til rundt åtte millioner kroner, syv fritidseiendommer og en sjøbu er overført til kona.- Vi skal på en måte ikke foregripe for mye, men slik politiet sitter med inntrykk av for øyeblikket, så er dette taktiske disposisjoner for å unndra dekning for kreditorer, sier Horn.Mannen er siktet for å ha bedratt eldre kvinner for tilsammen 15,6 millioner kroner. Paret skal ha bedratt 17 kvinner.

Nyheter
Personlig økonomi