"Billigsalg" på 51 hytter og 196 leiligheter

DNB prøver å kvitte seg med 51 hytter og 196 leiligheter. Kun 12 leiligheter er solgt.

Foto: Scanpix
Reiseliv

Da Faktor Eiendom gikk konkurs høsten 2011 med en gjeld på nærmere én milliard kroner, var DNB største kreditor med over 800 millioner i innmeldte krav.Finansavisen kan i dag fortelle at boet fremdeles sliter med å avhende verdier halvannet år etter kollapsen.DNB har overtatt 51 hytter og 196 leiligheter. Kun 12 leiligheter er solgt.- Vi har ikke mål om å bli sittende med dette, så vi realiserer fortløpende det vi har mulighet til å ta ut. Vi har ikke dårlig tid her, men alt er i utgangspunktet til salgs, sier konserndirektør Thomas Midteide i DNB til Finansavisen.Etter snart ett år på markedet barberer DNB prisen på Faktor Eiendom-prosjektet Hällekind Resort i Strömstad fra 76 til 45 millioner kroner.

Nyheter
Næringsliv