Cruise innom Barcelona, Sicilia, Istandbul og Roma

Royal Caribbean sender åtte av sine cruiseskip til Middelhavet sommeren 2014.

RCCL.
Reiseliv

Middelhavsområdene er populære reisemål, og en cruiseferie kan være et spennende alternativ for ferielystne nordmenn. RCCL har satt sammen en velfylt cruisemeny for sommeren 2014.Skipene seiler til ulike destinasjoner i den østlige og vestlige delen av Middelhavet, og strekningene er av ulik varighet.- En flott måte å feriere på for de som ønsker å besøke flere land og kulturer på kort tid, sier Ellen Stebekk, nordisk markedssjef i RCCL.Cruisene har blant annet destinasjoner som Barcelona, Capri, Cannes, Sicilia, Athen, Istandbul, Santorini og Roma på programmet.Alle skipene har klatrevegger, minigolf, teater, et stort utvalg av restauranter, og fasiliteter som trening, shopping, spa og selvfølgelig svømmebassenger og boblebad. Det er også egne barneklubber for syv ulike alderstrinn.- Cruisene våre gir de ferierende både opplevelser, avslapning og variasjon. Europa har mange spennende havner, og å kunne kombinere for eksempel Hellas, Tyrkia og Italia på en og samme tur vil gi en variert ferieopplevelse, avslutter Stebekk.

Nyheter
Kultur