The Thief kapret en plass på «The Hot List 2013» i mai-utgaven av det prestisjefylte magasinet Condé Nast Traveler. Listen presenterer det magasinet mener er verdens beste nye hoteller.Condé Nast Traveler foretar hvert år en grundig evaluering av nye hoteller, spa og restauranter over hele verden.Over 1.000 nyåpninger blir vurdert etter strenge kriterier, og i år har The Thief fått plass på den prestisjetunge listen.- I vår bransje er det å bli omtalt av Condé Nast Traveler som ett av verdens beste nye hoteller, litt som å vinne Oscar-statuetten for beste nykommer eller debutere i italienske Vogue. Dette var en fantastisk utmerkelse og jeg er utrolig stolt av teamet på hotellet, sier Petter A. Stordalen, som står bak The Thief.- Vi er veldig stolte over å bli tildelt en plass på «The Hot List 2013». Det åpnes hundrevis av hoteller i vårt segment over hele verden hvert år, og nåløyet er ekstremt trangt. Condé Nast Travelers anerkjennelse er en skikkelig boost for alle på hotellet, sier Siri Løining Kolderup, kommunikasjonssjef ved The Thief.The Thief ligger ytterst på Tjuvholmen, med Oslofjorden og det nye Astrup Fearnley-museet som nærmeste naboer.