- Disse hyttene går greit unna i dagens marked

Det gløder ikke av hyttemarkedet ved sjøen i sommer. Men Claus Eftevaag kan fortelle om relativt lettsolgte objekter.

Foto: Scanpix
Reiseliv

Eiendomsmeglerforetakenes Forening (EFF) og Finn.no la i midten av juni frem sin årlige analyse av fritidsboliger ved sjøen.Kjøpers marked og fallende priser var konklusjonen.- Å finne drømmehytta med alle fasilitetene du leter etter er enklere enn på lenge, sa administrerende direktør Christian Vammervold Dreyer i EFF.Les også: - For denne summen får du en fantastisk flott hytte Følg HegnarOnline på Facebook her!- Må være tålmodig i dagens marked Regionleder for Agder i Eiendomsmegler 1, Claus Eftevaag, opplever fortsatt utfordringer i forhold til selgernes prisforventninger.- I de dyre segmentene kan det være en utfordring. Det er klart at når kjøper ikke er villig til å betale, så må en stille spørsmålet om prisene må ned, sier han til HegnarOnline.Finnes det fortsatt mange som har for høye tanker om eiendommen sin?- Mange har høye prisforventninger, og særlig hvis naboen har solgt for en høy pris. Har du ikke tålmodighet i dagens marked kan det være en utfordring, svarer Eftevaag.Les også: Hyttene her er Norges mest lettsolgte- Disse hyttene går greit unnaFinnes det lettsolgte hytter i ditt område i dagens marked?- Hytter i prisklassen 2,5-4 millioner, med rett beliggenhet, går greit unna.Hva er rett beliggenhet?- Det er jo veldig avhengig av mange ting. Ligger eiendommen nært sjøen, usjenert med flott utsikt og enkel adkomst er det klart at mange har lyst på, avslutter regionlederen.Les også: - Lenge siden det var så enkelt å gjøre et hyttekupp

Nyheter
Personlig økonomi