50 millioner på cruise

- For mange er cruise den ultimate ferien, og en stor andel av våre gjester kommer tilbake år etter år, sier Ellen Stebekk, nordisk markedssjef i RCCL.

RCCL.
Reiseliv

Etter en jevn vekst de siste årene kunne cruiseselskapet RCCL vise til en økning på hele 10 prosent i første kvartal sammenlignet med året før, og nå har passasjer nummer 50 millioner vært om bord.Dette vil markeres på alle cruiseskipene.- Det er rett og slett litt stort for oss å kunne feire at vi har hatt så mange som 50 millioner passasjer siden starten i 1968. For mange er cruise den ultimate ferien, og en stor andel av våre gjester kommer tilbake år etter år, sier Ellen Stebekk, nordisk markedssjef i RCCL.RCCL har det siste året mottatt en rekke utmerkelser.Sist ut var J.D. Power 2013 Cruise Line Satisfaction Report som rangerte RCCL som nummer to i toppsjiktet blant cruiserederier, der de særlig utmerket seg på servicen om bord på sine cruiseskip.- Dette er en viktig anerkjennelse og det er ingen tvil om at denne typen utmerkelser er en stor bidragsyter til at vi når en slik milepæl, avslutter Stebekk.

Nyheter
Næringsliv