For de som vil stramme opp kroppen før sommeren og stresse ned i vakre omgivelser, har hotellsøkesiden plukket ut åtte fantastiske treningssentrene i de mest luksuriøse hotellene verden over.Fra Shanghai til Dubai er tilbudene mange og uimotståelige, selv for sofaslitere.* I et kloster i Villafranca di Verona, kombinerer Hotel Veronesi La Torre det antikke med det moderne for et unikt design. Et av hotellets attraksjoner er treningssenteret som har styrkeapparater, basseng med arrangert vanngymnastikk, og et eget pilatessenter. I tillegg finnes det et spa på 500 kvadratmeter med badstue og jacuzzi for de som vil slappe av.* Hotellet Aspria Ku‘damm Spa & Sporting Club ligger i bydelen Charlottenburg i Berlin. Med et idrettsområde på hele 16.000 kvadratmeter er det mer enn nok å gjøre for den aktive. Mer enn 40 personlige trenere tilbyr 180 kurs i alt fra bodypump til vanngymnastikk. Gjestene kan også benytte seg av den nærliggende idrettshallen som eies av hotellet for å spille fotball eller basketball. Etter trening kan man nyte en massasje på hotellets spa.* Jumeirah Himalayas Hotell er designet av den japanske arkitekten Arata Isozaki, og har raskt etablert seg med sitt originale trenings- og spa-konsept i Pudong-distriktet i Shanghai. Her vil du også ha tilgang til Talise Spa, en oase som kombinerer orientalsk, tradisjonell pleie og velvære med de nyeste høyteknologiske produktene.* Hotelet Grange St. Paul's er en moderne glass-struktur som ligger i London, i nærheten av St. Pauls Cathedral, Tate Modern og Globe Theatre. Gjester kan benytte seg av det stilrene treningsrommet som har ergometersykler, styrkeapparater og annet utstyr som kan bidra til å stramme opp kroppen. Hotellet omfatter også et innbydende 25-meters basseng hvor du kan ta deg en svømmetur etter en dag med shopping eller sightseeing i Londons gater.* Vintage Design Boutique Sax Hotel i Praha er innredet i elegant stil fra seksti- og syttitallet og ligger sentralt til i byens historiske sentrum. Alle rom er blitt designet med vintage elementer, fra soverom til resepsjon og treningssenter, for å skape en unik og hyggelig atmosfære. Treningssenteret har det nyeste av fitnessutstyr. På spaet kan du slappe av med massasje eller badstue.* Sjekker du inn på Burj al Arab i Dubai, vil du bli bergtatt av det storslåtte designet. Fra gigantiske akvarier og vakre fontener, til majestetiske søyler dekorert med fargerike mosaikker. Hotellet er rett og slett en oase for avkobling. Gjestene kan benytte seg av det luksuriøse spaet 150 meter over havet for å kvitte seg med stress og finne ro i kropp og sjel. For de aktive er det en egen squashbane, og tredemøller for de som vil nyte utsikten over den arabiske gulfen mens man løper. * Hotell Santa Caterina di Amalfi tilbyr sine gjester et moderne treningsrom med tredemøller, ergometersykler, step-  og styrkeapparater . På spaet kan man nyte ansikts- og kroppsbehandlinger hvor urter og sitrusfrukter fra Middelhavet blir brukt i behandlingen.* I Paris, noen få minutter unna Triumfbuen, Opéra Garnier og Champs-Élysées, i et av de største forretningsområdene i Europa, ønsker Hilton Paris La Défense sine gjester velkomne. Med et imponerende og originalt design skiller hotellet seg ut i den franske hovedstaden. Treningssenteret er moderne og lyst, og byr på det nyeste innen utstyr, samt en egen løpebane for sine gjester.