Auksjonerer bort Business Class-billetter

airberlin tilbyr nå auksjon for oppgradering til Business Class.

Reiseliv

airberlin er det første tyske flyselskapet som tilbyr auksjon for oppgradering til  Business Class på langdistanseruter.Med "airberlin exquisite“ har kundene nå muligheten til å by på en oppgradering til Business Class frem til 72 timer før avreise.Innen 12 timer før avreise får så kunden beskjed om hvorvidt budet gikk inn eller ikke.- Med denne nye tjenesten gir vi kundene muligheten til helt spontant å få den eksklusive flyopplevelsen på Business Class. Kunden kan altså bestemme selv hvor mye han er villig til å betale, sier Jacob Fischer, Vice President Distribution i airberlin, i en melding.airberlin ble ferdige med å utstyre sin Business Class med de nye FullFlat-setene våren 2014 og byr dermed sine kunder på fullstendig horisontale senger.