Her finner du Dubais hotteste hoteller

Silje Rønne i Voyage Dubai forteller Hegnar.nos lesere om de hotteste hotellene i Dubai.

Silje Rønne. Foto: Gregory Grytchenko.
Reiseliv

Ferieparadiset Dubai er mer en fantastiske strender, verdensrekorder og arkitektoniske underverk. De kan lokke med hoteller i særklasse og kulinariske matopplevelser.- Dubai er verdens raskest voksende by, og et utrolig spennende sted å være. De har som mål å ta imot 20 millioner turister innen Exbo i 2020. Det er en dobling i antall besøkende. Det betyr også en markant økning i antall hoteller, som gjerne i den øvre halvdel av stjerneskalaen, sier Silje Rønne i Voyage Dubai til Hegnar.no.Silje Rønne jobber til daglig med å tilrettelegge luksusreiser og firmaturer. Voyage Dubai bistår med alt fra hotellbookinger, utflukter og arrangementer til bordbestillinger på restauranter og nattklubber.- Vår kjernekunnskap består i vår lokalkunnskap om Emiratene, samt gode nettverk som gir oss unike fordeler, forteller hun.

 Rønne mener følgende hotell er de hotteste i Dubai akkurat nå:One & Only The Palm er et av Dubais desidert beste hotell. På enden av palmen med utsikt over Dubai Marina, ligger dette vakre stedet, som oser eksklusivitet og eleganse. Hotellet er også Dubais første boutique-hotell, med beskjedene 80 rom.Armani Hotel er lokalisert i verdens høyeste bygning, Burj Khalifa. Ravende 825 meter over bakken er dette arkitektoniske underverket umulig å overse. Hotellet har fem kule restauranter, der Friday Brunch på Armani / Deli er et must, med bobler i klasset og herlig italiensk mat.Jumeirah Emirates Tower huser anerkjente Hakkasan, Dubais beste steak house –The Rib Room og Londonkonseptet The Ivy for å nevne noe. Du får også tilbud om egen butlerservice, eksklusiv shopping og fancy nattklubber.I Al Masyaf Madinat Jumeirah bor du i en privat villa, inspirert av arabiske sommerhus, med vakre gårdsplasser og frodige hageanlegg. En kunstig elv renner forbi med båter som kan frakte dere til 40 restauranter og barer i verdensklasse.Det chice hotellet Conrad Dubai er som en grønn oase midt i sentrum. Med det spanke konseptet Puro Beach i 6. etasje har de tiltrukket seg unge og festglade mennesker. Ifølge Silje Rønne er det her du nå om dagen finner den hippeste poolen i Dubai.Hotellet Grosvenor House er en verden av festligheter. Den kjente London-klubben The Embassy holder til i dette fancy bygget, med 360-graders utsikt utover Dubai Marina og den arabiske gulf. Hotellet huser også populære ToroToro, Siddharta Lounge og Buddha-bar.Al Maha desert Resort and Spa er en perle i ørkenen. Her kan du ta en pause fra Dubais yrende storbyliv og la skuldrene senke seg i et av verdens råeste ørkenressorter. Her kan du forvente deg luksus i særklasse, nydelig ørkenlandskap og romantiske middager.