«Nordlysgaranti» på Hurtigruten

Hurtigruten lover britiske vintergjester ny reise hvis de ikke ser ekte nordlys i løpet av turen.

Publisert 11. sep. 2014 kl. 12.12
Oppdatert 11. sep. 2014 klokken 12.15
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 154 ord
Løftet gis til britiske gjester som booker en 12 dagers rundtur med Hurtigruten. Dersom det ikke registreres nordlys på skipsbroen under seilingen får gjesten en ny reise, enten nordgående Bergen-Kirkenes eller sørgående Kirkenes-Bergen, skriver selskapet i en .Hurtigruten mener løftet om å se nordlys er et viktig grep for å sikre Norge eierskapet til fantastiske vinteropplevelser under nordlyshimmelen.– Gang på gang troner unike nordlys-opplevelser på toppen av britenes «bucket list», og vi ser at Norge møter konkurranse på nordlys-markedet. Finland stakk av med Julenissen og vi kan ikke la Island eller Canada stikke av med nordlyset. Vi må formidle til verden at de beste vinteropplevelsene, det beste lyset og den mest spennende jakten på nordlyset, det får du i Norge, sier konsernsjef Daniel Skjeldam.Nordlys-løftet går ut til det britiske markedet, og gjelder for reiser i perioden 1. oktober 2014 and 31. mars 2015. (©NTB)Periscopus AS ved Trygve Hegnar eier 33,14 prosent i HRG (Hurtigruten).