Starter med daglige flyvninger til Dubai

Emirates lokker med First Class fra Norge.

Akvariet i Dubai Mall - Foto: Ap/Scanpix
Reiseliv

Emirates’ første rutefly landet på Oslo Lufthavn tidligere denne. Norske reisende kan nå nyte fordelene av daglige flyvninger til Dubai.  Les også: Her finner du Dubais hotteste hotellerRuten opereres med en Boeing 777-300ER og Emirates er det første flyselskapet som tilbyr First Class fra Norge.  - Vår nye rute gir norske virksomheter helt nye reise- og fraktmuligheter med et bedre rutenettverk via Dubai. Viktige norske næringer som olje, gass, shipping, fisk og teknologi vil oppleve positive ringvirkninger av vårt rutenettverk med over 49 destinasjoner i Østen, Australia, Vest-Asia, Indiahavet og Midtøsten, sier Thierry Antinori, Executive Vice President og Chief Commercial Officer i Emirates. FAE og Norge har et årlig handelspartnerskap anslått til 245 millioner euro, eller to milliarder kroner.Om lag 70 norske bedrifter har en aktiv tilstedeværelse i FAE med olje, gass og shipping som de største næringene.