Melder om rekordlave flypriser

En "perfekt storm" for konsumentene, sier reisesjef.

Employees of Virgin Atlantic watch as a Virgin Atlantic 747, from London Gatwick airport, taxis into Terminal 3 as the inaugural flight to the new terminal at McCarran International Airport in Las Vegas on Wednesday, June 27, 2012. Officials in Las Vegas marked the opening of a $2.4 billion terminal built to handle overseas and domestic flights at McCarran International Airport. A ceremony greeted the arrival of a flight from London when it arrived Wednesday afternoon, and another greeted an inaugural Copa Airlines flight from Panama City. (AP Photo/Las Vegas Review-Journal, John Locher)LOCAL TV OUT; LOCAL INTERNET OUT; LAS VEGAS SUN OUT

Flyprisene raser, og enda lavere priser er i vente, skriver Di.se.Sjefen for reiseselskapet Travelmarket, Ole Stouby, beskriver situasjonen som en "perfekt storm" for konsumentene.Svenskt flyprisindeks, som Travelmarket benytter til å sammenlikne flypriser på et tyvetalls internasjonale ruter fra Sverige, har nemlig ikke vært lavere siden 2009. Den perfekte stormen Stouby snakker om er en kombinasjon av oljeprisfallet, og at det stadig kommer nye tilbydere til i markedet. I tillegg har økt terrorfrykt gjort at mange er mindre reiselystne enn før.- Det prispresset vi ser nå kommer til å fortsette i hele 2016. Oljeprisen ser ikke ut til å komme vesentlig opp, og konkurransesituasjonen blir bare hardere. Enda mer kapasitet er på vei inn i markedet, sier Stouby til Di.se.