Hvor skal man reise på årets mest romantiske helg? London er svaret, om nordmenn selv får bestemme. Ifølge ferske tall er London den storbyen fleste reiser til for å feire Valentinsdagen den 14. februar, etterfulgt av Amsterdam og Riga.- London er perfekt for en romantisk helg med sin herlige atmosfære og et stort utvalg av gode restauranter. At den populære storbyen er Valentinsdagens favoritt er ingen overraskelse, Ellen Wolff Andresen, Markedssjef i Ticket Feriereiser.I år faller Valentinsdagen på en søndag (14. februar) noe som gjør det ekstra attraktivt å ferie med en weekendreise. I følge Ticket Feriereisers respons analyse-undersøkelse synes en av fem nordmenn (18 prosent) at en reise er en bra presang å gi eller få på valentinsdagen. Flere unge synes at en reise er en bra presang denne helgen enn eldre. - At mange synes en reise er en fin gave denne helgen kan være et godt tips for de som vil overraske sin kjæreste med en fin kjærlighetsgave. For den som er ute i siste liten og ikke rekker å overraske med en weekendreise denne helgen er gavekort på reise et bra alternativ, sier Wolff Andresen.
Fem på topp – storbyreiser over Valentins-helgen.Så mange synes at en reise er en bra presang på Valentinsdagen.Totalt:
1. London (1)2. Amsterdam (2)3. Riga (ny)4. Barcelona (5)5. Praha (ny) 18 prosent18-29 år: 32 prosent30-49 år: 25 prosent