– På grunn av betydelig lavere interesse for reiser til Tyrkia har vi valgt å ikke tilby Oslo–Istanbul til sommeren, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian til .Både flyselskapet og flere charterselskap reduserer kapasiteten til sommeren.– Vi flyr fortsatt til Antalya i Tyrkia fra flere norske byer, men opplever også her at interessen ikke er like høy som tidligere, sier Sandaker-Nielsen.Den ledige kapasiteten i Norwegian skal brukes til en ny direkterute til Verona i Nord-ItaliaLandets største turoperatør, Ving, har halvert Tyrkia-kapasiteten denne sesongen.– Vi selger fremdeles ferier til Tyrkia, men ikke i samme tempo som de siste årene. Det betyr nok at mange av gjestene våre har fått med seg at det har vært de store byene i innlandet som har vært rammet og ikke turistbyene som ligger langs kysten, sier informasjonssjef Elisabeth Larsen-Vonstett i Ving. (©NTB)