Hevder å ha funnet verdens beste pizza

Men ikke alle gjestene er enige med eksperten, avslører TripAdvisor.

I boken «Where to Eat Pizza» har over 1.000 mateksperter og matentusiaster verden rundt kommet med sine tips om hvor man finner den perfekte pizzaen, skriver abcnyheter.no. Forfatter Daniel Young kaller boken «ekspertens guide til verdens beste pizzasteder». Ifølge The Guardian er det én restaurant som blir trukket frem oftere enn de andre: Pepe in Grani i Caiazzo.Franco Pepe er svært populær blant innbyggerne i den lille italienske byen Caiazzo i Campania. Han bruker kun råvarer fra lokale produsenter. Det eneste som ikke er lokalt er matentusiastene som kommer langveis fra for å smake på den nydelige pizzaen.Men skal man tro anmeldelsene på nettstedet TripAdvisor er det ikke alle som er enige med Young. Der er det flere som klager over lange ventetider, dårlig service og middels pizza. Pepe får fire av fem stjerner.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også