Ticket leverer rekordresultat

Foto: Scanpix

Ticket Privatresor oppnådde sitt beste resultat noensinne i 2015.

I 2015 hadde Ticket Privatresor en inntjeningen til 63 millioner kroner, som er det beste resultatet i reisebyråets historie.- Jeg er både glad og stolt over at vi lykkes med å prestere et rekordresultat for 2015, sier Katarina Sjögren Petrini, konsernsjef for Ticket Privatresor.Salget i Norge generelt, økte med 15 prosent sammenlignet med 2014. Internettsalget spesifikt, økte med 24 prosent. - Vår satsning på en omnikanalstrategi med butikk, telefon og internett, hvor våre reisebutikker betjener alle kundene slik at kundene opplever denne samme servicen uansett kanal, bidrar til vår lønnsomme vekst, sier Sjögren Petrini.Fjorårets dårlige sommervær i Norge og Sverige har også bidratt til den positive salgsveksten både for fjorårets sommer, høsten og vinteren. Også 2016 har begynt bra.- Effekten av fjorårets kjølige sommer har også smittet over på årets salg. Mange ønsker å være ute i god tid med å bestille for å sikre seg et par uker med sol og varme. Etterspørselen etter reiser i sommer er stor, Sjögren Petrini.