Dette er vinterens mest populære reisemål

Nærmere 340 000 nordmenn kommer til å reise på en pakketur i løpet av vinteren, og det er Gran Canaria og Tenerife som ligger an til å bli årets mest populære reisemål. Det viser beregninger fra Ving.

- Det er ingen overraskelse at det er Gran Canaria som er vinterens aller mest populære reisemål. I underkant av 200 000 nordmenn kommer til å feriere der denne vinteren. I tillegg kommer alle dem som velger å reise til ferieøya med rutefly, forteller kommunikasjonsdirektør Tonje Løkaas Fossum i Ving. Hun er ikke overrasket over at nettopp dette reisemålet er så etterspurt.- Gran Canaria har noe for absolutt alle! Her finner du et reisemål og hotell som passer de aller fleste behov og lommebøker, fortsetter hun.I følge kommunikasjonsdirektøren kommer Tenerife på en andreplass over vinterens mest etterspurte reisemål. 66 000 nordmenn skal pakketur hit med en feriearrangør i løpet av vinterhalvåret. Deretter følger Lanzarote, Fuerteventura og Thailand.