Starter med nye flyruter til Riga

airbaltic
Reiseliv

Stavanger lufthavn Sola får en ny internasjonal rute når airBaltic starter å fly til Riga i mai. Fra 2. mai 2017 vil ruten betjenes tre ganger i uken.- Det er svært gledelig at vi får en ny internasjonal rute fra Stavanger lufthavn, Sola til Latvias hovedstad Riga. Avinors samarbeid med nye flyselskap og videreutvikling av nye ruter er et arbeid i stadig fremgang og vil skape vekst ved våre flyplasser, sier direktør for trafikkutvikling i Avinor, Jasper Spruit, i en melding.airBaltic har også andre direkteruter til Norge. Riga-Oslo flys 19 ganger i uken og med denne nye ruten vil airBaltic også være representert ved Norges tredje største lufthavn.airBaltic er i dag Norges nest største operatør til det baltiske markedet, og vil med denne nye ruten øke kapasiteten med mer enn 10 000 seter.- Dersom ruten er populær gjennom sommeren håper vi å kunne fortsette tilbudet også i vintersesongen 2017/2018, avslutter Spruit.

riga
airbaltic
Nyheter
Reiseliv