Condé Nast Travelers lesere har kåret luksushotellet The Thief til det beste hotellet i Nord-Europa.Det er første gang et norsk hotell topper reisemagasinets lister.–Vi er så stolte at vi dirrer her på Tjuvholmen. Disse leserne er de mest reisevante i verden, og vi rangeres som nummer én, sier hotelldirektør Jarle Moen, og takker sine ansatte i en pressemelding.300.000 lesere har stemt på hoteller i de ulike kategoriene i Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards.
– Betyr veldig mye
Luksushotellet i Oslo eies av Petter Stordalen og forvaltes av Nordic Choice Hotels. Stordalen understreker at det ikke bare er Norge som har gjort det bra, også hotellene i nabolandene våre har gjort inntrykk på leserne. –Det er ekstremt viktig. Dette er turister med høy kjøpekraft, stort nettverk og store forventninger. Lenge var Norge ekskludert fra deres radar, men de siste årene har vi gjort kvantesprang for å tiltrekke oss denne kategorien av besøkende, sier Stordalen.(©NTB)