<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hit reiser milliardærer når de vil unngå millionærer

Har du for mye penger på konto, og er på jakt etter et av verdens mest luksuriøse ferieparadiser? Da bør du notere Canouan i boken.

Publisert 13. nov. 2016
Oppdatert 13. nov. 2016
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 271 ord

Canouan, en liten øy ved St. Vincent og Grenadinene er der "milliardærer reiser for å komme seg bort fra millionærer", skal en tro Patrice Van Isacker. Han er markedssjef og salgsdirektør for The Pink Sands Club, ifølge Bloomberg.Ifølge nettstedet tok det tre år og 126 millioner dollar eller om lag 1.060 millioner kroner å ferdigstille luksuseiendommen, som kun består av 26 suiter og seks villaer.I høysesong starter prisene per overnatting i enkeltrom på 2.300 dollar eller om lag 20.000 kroner. Det er trolig på pristoppen i Karibien, så da er det best vi lister opp hva du får for pengene dine:- Med tanke på at øya er mindre enn fem kvadratkilometer stor, er sannsynligheten liten for at du møter på vanlig mennesker. Finanskjendiser som Bill Gates eller rikinger som Tom Cruise, Bill O'Reilly og Derek Jeter derimot, skal du ikke se bort fra.- Booker du en firenetters overnatting flyr luksusresorten deg gratis over til øya i privatfly. Fra Barbados er det kun 25 minutters flytur. The Pinks Sands Club eier et av øyas to privatfly.- Hvert rom har kostet mer enn en million dollar eller 8,4 millioner kroner å ferdigstille. - Alle suiter og villaer på resorten har hvert sitt private basseng.- I tillegg til tre tennisbaner og en 18 hulls golfbane, kan du benytte deg av fasiliteter som å seile med katamaran, kjøre raske båter, utøve vannsport eller ta resportens private yacht over til nærliggende øyer som Mustique eller Tobago Cays. Du kan også svømme med vannskilpadder eller snorkle ved karibiens største korallrev.- Videre ligger det selvsagt også et eksklusivt spa på resorten, der du kan nyte all verdens massasjer, behandlinger og luksus.