Berg og Hagen kjøper «den mest unike juvelen på hele Sørlandet»

Molde-investor Erik Berg og Stein Erik Hagen kjøper unikt hotell på Sørlandet.

Reiseliv

Molde-investor Erik Berg og Stein Erik Hagen har gjennom Classic Norway kjøpt Strand Hotel Fevik mellom Grimstad og Arendal – usett, skriver DN. Selger er Bundegruppen i Oslo.Hotellet med 89 rom, som ble bygget i 1937, omsatte for 42,5 millioner kroner i 2015 og har gått med småpene overskudd hvert år siden 2008.– Vår butikk i Oslo begynner jo å bli stor med en omsetning over milliarden. Vi har ikke noen andre hoteller, og følte nå det var på tide å finne en eier som kunne ta dette videre. Det er litt vemodig, sier Knut Bunde (71) til avisen.Berg sier at han har kjøpt hotellet usett.– Jo da, jeg har hatt folk til å kikke litt på det, men jeg var aldri i tvil. Vi har nå sikret oss den mest unike juvelen på hele Sørlandet, legger han til.

stein erik hagen
erik berg
hotell
Nyheter
Reiseliv