Dette er de beste hotellene i Norge

Hotellkjeden Thon Hotels inntar både første- og andreplassen på den gjeve listen over reisebyråkunders favoritthoteller i Norge.

Publisert 3. jan. 2017 kl. 15.58
Oppdatert 3. jan. 2017 klokken 16.05
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 167 ord
Hotellkjeden Thon Hotels inntar både første- og andreplassen, og har 5 av sine hoteller på topp 10 listen over reisebyråkunders favoritthoteller i Norge.Det er Berg-Hansen Reisebureau som har spurt sine kunder om hvilke hoteller de liker best, og helt øverst på listen ligger Thon Hotel Rosenkrantz Oslo. – Jeg er ydmyk fordi det er så mange sterke kandidater på denne listen, og stolt fordi de ansatte på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo brenner for å yte service og leverer kvalitet i alle ledd til våre gjester. Vi har ligget på førsteplass på TripAdvisor i to år nå og vi kom på andreplass i Norges beste frokost-konkurranse i 2016. Og nå kårer kundene til Berg-Hansen oss til deres favoritthotell - det er gøy, sier hotelldirektør hos Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, Lars Petter Mathisen, i en melding.
Her er årets topp 10 liste:
1: Thon Hotel Rosenkrantz Oslo2: Thon Hotel Lofoten3: Farris Bad4: Thon Hotel Rosenkrantz Bergen5: The Thief 6: Clarion Collection Hotel Helma7: Thon Hotel Fosnavåg8: Thon Hotel Kautokeino9: Hotel Continental10: Scandic Nidelven