Studioleiligheter og toromsleiligheter på 30-40 kvadratmeter kan kjøpes ned mot noen få hundre tusen kroner. Standarden er ofte helt grei, men du får hverken eget basseng eller særlig med utsikt, skriver Dine Penger.Hver syvende feriebolig koster under én million kroner, men nordmenn ender ofte med å kjøpe litt større og dyrere ferieboliger.- I gjennomsnitt bruker nordmenn 1,6-1,7 millioner kroner på ferieboligen på Costa Blanca, opplyser Hans Kristian Haug i Spaniameglerl til Dine Penger. BoligkriseEtter åtte år med nedgang, snudde boligprisene på Costa Blanca. Mange år med boligkrise har gjort at det er tusenvis av boliger for salg. De dyreste passerer 30 millioner, og til og med 40 millioner kroner. - Et godt tips er å sjekke hvor lenge boligen har vært på markedet. Det kan hende at selger godtar et lavere pristilbud om boligen har ligget lenge, sier en megler til Dine Penger.