Norwegian øker med 50 prosent til Los Angeles

Nå blir det enda flere avganger fra Skandinavia til Englenes by. 

Flyselskapet Norwegian øker fra to til tre ukentlige avganger i vinterhalvåret til Los Angeles fra Oslo, København og StockholmTotalt går det dermed 9 ukentlige direkteavganger fra Skandinavia til storbyen på den amerikanske vestkysten.- Etterspørselen på våre direkteruter fra Skandinavia til Los Angeles har vært stor, og derfor er vi glade for å kunne tilby våre reisende et enda bredere rutetilbud. Våre 787 Dreamlinere har vært fulle siden lanseringen av direkteruter til USA fra Oslo, Stockholm og København – også i Premium-kabinen, hvor passasjerene får en enda mer behagelig reiseopplevelse til konkurransedyktige priser, sier Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Norwegian. Rutene betjenes med Boeing 787.