I stedet for å bruke tid på å planlegge hele reisen, har det London-baserte reisebyrået planlagt hele reisen for deg – og du vet ingenting om lokasjonen på forhånd, For 33.000 dollar, eller 264.000 kroner, blir du tatt med til et «hemmelig sted» med det nye programmet «Get Lost».De som er interessert i programmet, blir matchet med en reiseekspert. Gjennom en konsultasjon skal den reisende fortelle hva målet er med turen, hvorfor han/hun ønsker en avkobling fra virkeligheten, og hvordan vedkommende ønsker å føle seg gjennom turen. Den reisende skal fortelle hvilket terreng han/hun ønsker å oppdage, om det måtte være ørken eller fjell. Alternativt kan reiseeksperten velge for deg. Med denne informasjonen lover Black Tomato en unik reiseopplevelse som holdes hemmelig.Det har allerede blitt arrangert prøveturer til Mongolia, Guyana og Svalbard.