Hit vil vi i vinter

Mauritius. Foto: Magellan Tours.

- ­Denne vinteren har vi hatt en vekst på 30 prosent mot samme tid i fjor, opplyser informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.Maldivene et av Vings største eksotiske reisemål på vinterstid, med en salgsøkning på 46 prosent sammenlignet med samme tid i fjor.- Thailand er fortsatt en klar favoritt, og mye av årsaken til dette er nok at vi har direktefly til Phuket. Men også Bali og Mauritius er populære reisemål nå på vinteren, forteller Røhr-Staff.Et annet reisemål som også har blitt svært populært er Dubai. Her har Ving mer enn doblet salget.- Storby, med alt det har å by på, kombinert med sol og bad gjør at mange velger Dubai, mener Vings informasjonssjef.Vings Topp 5 eksotiske reisemål:

  1. Thailand
  2. Maldivene
  3. Dubai
  4. Bali
  5. Mauritius
Vings 5 eksotiske reisemål med størst vekst:
  1. Dubai: +127 prosent
  2. Zanzibar: +100 prosent
  3. Bali: +89 prosent
  4. Sri Lanka +84 prosent
  5. Maldivene +43 prosent