Hun har reist til 91 land med kun håndbagasje - slik gjør hun det

En fotograf som har reist til 91 land med kun håndbagasje forteller deg hvordan det er mulig.

Foto: Scanpix

Å reise med kun håndbagasje betyr at du ikke trenger å sjekke inn timer før flyet eller henge rundt når du lander for å vente på bagasjen din på bagasjekarusellen. I tillegg sparer du som regel litt penger også.Fotograf Jill Paider har blitt ekspert på å reise med håndbagasje. Av de 102 landene hun har reist til, har Paider reist med kun håndbagasje til 91 av dem, skriver Business Insider. Hun vet hvordan du skal pakke den perfekte håndbagasjen, og hun har til og med skrevet en hel bok om det.Paider avslørte til Evening Standard hvordan hun gjør det mulig å reise så lett, så ofte.Her er hennes 8 tips for å få reise med kun håndbagasje

  • Ha på deg de tykkeste lagene med klær på reisen
  • Ta maksimalt med deg to par sko. Begge skal være komfortable i lengre perioder
  • Ha heller stilig yttertøy og bruk enklere underlag
  • Invester i et små reisebeholdere for hygieneprodukter
  • Vask klærne dine på hotellet slik at du kan bruke dem igjen
  • Ha med lette klær som er varme når det trengs
  • Velg klær med lav tetthet - lette klær som ikke rynker
  • Og ikke glem å ta med ting som musikk, te, sjokolade og snacks etc. på reisen
Paider råder deg til å reise med smarte klær som kan vaskes, er rynkefrie, og som kan brukes ved mer enn én anledning.På spørsmål om det lønner seg å brette eller rulle klærne for å få best mulig plass i kofferten, svarer Paider «Definitivt rulle».


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker