Emirates utvider tilbudet til den feriedestinasjonen Auckland i New Zealand via Bali i Indonesia.Emirates nye Dubai-Bali-Auckland-flyvning skal være den eneste daglige ruten mellom Auckland og Bali som opereres hele året, og bidrar til økt tilgjengelighet til en av de mest populære øyene i Indonesia.Ruten vil opereres av et 777 300 ER, med åtte seter på First Class, 42 seter på Business Class og 304 seter på Economy Class. Flyet har 20 tonn lastekapasitet.- Dette er gledelig nytt for nordmenn. Bali er et av de mest populære reisemålene i Emirates sitt brede nettverk av destinasjoner, og flere ruter betyr økt fleksibilitet – også i sommermånedene. I tillegg får reiseglade nordmenn nå muligheten til å kombinere to flotte destinasjoner på én ferie, sier Norgessjef i Emirates, Terje Grue.Med den nye daglige direkteruten til Auckland via Bali økes antall avganger til New Zealand til tre daglige. I dag har Emirates en daglig direkterute fra Dubai til Auckland, samt en gang daglig rute til Christchurch via Sydney. Reisende til Bali vil kunne velge mellom tre daglige flyvninger fra Dubai i sommermånedene. I vintermånedene vil selskapet tilby to daglige flyvninger, i henhold til ruteplan.Dubai er knutepunktet i Emirates nettverk, og Emirates har daglige flyvninger til Oslo.