Gran Canaria og Tenerife er de mest populære reisemålene i vinterferien, etterfulgt av London på tredjeplass og Bangkok på fjerdeplass, ifølge nye tall fra reisebyrået Ticket.Bestillingene til årets vinterferie har økt med fem prosent sammenlignet med i fjor. Mest populær er, som vanlig, Gran Canaria, mens London er den mest populære storbyen. Sol og bad-reiser er på samme nivå som i 2017, mens storbyreiser øker med ni prosent.- I vinterferien reiser vi helst vekk der det er solsikkert. Gran Canaria er suveren på toppen og passer for alle aldersgrupper, sier Ellen Wolff Andresen, markedssjef i Ticket.Tall fra Ticket viser at selv om det er mange som velger charter så er det stadig flere som syr sammen reisen sin selv, enten alene eller i samarbeid med en selger.- De fleste reisene i vinterferien ble booket for flere måneder siden, men er man fleksibel i forhold til reisemål og avreisested kan man fremdeles finne en reise, forteller Wolff Andresen.Topp 10 – Reisemål:1. Gran Canaria 2. Tenerife 3. London 4. Bangkok 5. Alicante 6. Manchester 7. Munchen 8. Paris 9. Malaga 10. AmsterdamTopp 10 – Land:1. Spania 2. Storbritannia3. Thailand 4. USA5. Tyskland6. Frankrike7. Italia 8. Portugal 9. Østerrike 10. NederlandToppliste – Sol og bad:1. Gran Canaria2. Tenerife 3. Bangkok 4. Alicante 5. Malaga 6. Phuket7. Dubai8. Lanzarote 9. Krabi 10. Fort LauderdaleToppliste – Storby:1. London 2. Manchester 3. Munchen4. Paris5. Amsterdam6. Lisboa7. New York8. Salzburg9. Dehli10. Reykjavik