Larkollen-hotellet håver inn

Støtvig Hotel på Larkollen like sør for Moss casher inn.

Reiseliv

Støtvig Hotel på Larkollen endte i sitt femte driftsår med et overskudd før skatt på over ti millioner kroner av en omsetning på 86 millioner. Driftsmarginen er dermed nær 12 prosent og langt over det som er normalt i hotellbransjen. I alle fall for hoteller som ligger utenfor storbyene og flyplassene, skriver DN.- Det skyldes at vi har truffet veldig bra med konseptet, rett og slett. Og at vi har en daglig leder som er veldig hands on og nesten 100 ansatte som vet akkurat hvor vi skal, sier Stig Fische (71) til avisen som eier både driftsselskapet og selve hotellet med 89 rom.- Vi ender over 75 prosent i belegg i år og passerer nok en million i omsetning per rom. Og vi ender vel på en driftsmargin på 10–12 prosent i år også, sier han til avisen.

støtvig hotell
larkollen
hotellbransjen
Nyheter
Reiseliv