Disse restaurantene bør du unngå på ferie

Eksperter deler tips for å finne frem i restaurantjungelen.

Journalist Gunnar Garfors har besøkt 198 land, og det er spesielt et type sted du kan droppe, forteller han til Nettavisen.- Hvis de trenger å ansette innkastere, så er det en grunn til det. Sånne plasser skyr jeg som pesten, sier Garfors til avisen.Foodie og blogger Anders Husa mener ifølge avisen at innkastere er et sikkert tegn på at stedet ikke har rykte på seg for god mat. Hun mener det er flere tegn å se etter.- Unngå generelt steder med store blinkende skilt, menyer på display utenfor, menyer på flere språk, bilder av maten eller enda verre - ekte tallerker med mat på display, sier Husa til nyhetsbyrået.Garfors er skeptisk til steder ved store turistfartsårer eller helt tomme restauranter.- Jeg ville bare gått dit hvis jeg hadde fått det sterkt anbefalt eller visste at jeg var veldig tidlig ute, sier han til avisen.