Kåret til Norges beste hotell

TripAdvisor kårer de beste hotellene i Norge. 

TripAdvisor kårer de beste hotellene i Norge, og i 2019 går førsteplassen til Thon Hotel Rosenkrantz Bergen, ifølge en pressemelding fra Thon Hotels.- Denne plasseringen betyr utrolig mye for oss. Det er en bekreftelse på at slik vi driver hotellet tiltaler gjestene våre. (..). En stor takk til alle ansatte på hotellet som utstråler arbeidsglede, og ikke minst våre gjester som tar seg tid til å gi tilbakemeldinger om sin opplevelse hos oss, sier hotelldirektør Katharina Hanson.- Det er ekstra gledelig å få Travelers' Choice-priser fordi det er gjestene som rangerer sine favoritthoteller. (..). I tillegg er det også moro at Thon Hotel Stavanger tar førsteplassen på listen over de beste servicehotellene og at Stanhope Hotel Brussels tar 5. plass på listen over de beste luksushotellene i Belgia, sier Morten Thorvaldsen, konserndirektør for Thon Hotels.Mens Thon Hotel Rosenkrantz Bergen tok førsteplassen, kom Thon Hotel Rosenkrantz Oslo på 4. plass, Thon Hotel Terminus på 16. plass, Thon Hotel Opera på 17. plass og Hotel Bristol på 21. plass.Bak oppussingen av Thon Hotels står designansvarlig i Olav Thon Gruppen, Sissel Berdal Haga, og interiørarkitekt MNIL Trond Ramsøskar.