Norwegian-fly undersøkes etter bombetrussel

Passasjerer på et Norwegian-fly som landet i Alta, måtte evakueres som følge av en bombetrussel rettet mot flyet.En person påsto at han var om bord i flyet og hadde en bombe med seg, opplyser politiet i Finnmark i en pressemelding.– Et Norwegian-fly på vei til Alta mottok om lag klokken 10.30 i dag en bombetrussel via deres chattetjeneste, opplyser politiet. De ble varslet om hendelsen klokken 11.03.Passasjerene er bedt om å ikke ta med seg håndbagasjen fra flyet og evakueres fra flyet. Flyet er parkert i en sikker sone på flyplassen.Det var Altaposten som først skrev om hendelsen.Alle tilgjengelige ressurser er sendt til flyplassen. Flyet landet like før klokken 12 på Alta lufthavn og skal undersøkes for eventuelle bombegjenstander.Politiet ser svært alvorlig på hendelsen.– Det er opprettet sak og politiet har satt i gang arbeidet med å finne ut hvem som står bak trusselen, sier operasjonsleder Stein Kristian Hansen.(©NTB)