Gladmelding for Kjos

Topper liste for 3. året på rad.

Reiseliv

Norwegian Reward har blitt kåret til «Program of the Year» - Europa og Afrika for 3. året i rad under Freddie Awards, går det frem av en pressemelding fra flyselskapet.Bank Norwegians kredittkort henter også hjem prisen for «Best Loyalty Credit Card».Ingen juryFreddie Awards er den mest prestisjefylte prisen innen lojalitetsprogrammer i reiselivsbransjen, og mer enn syv millioner medlemmer over hele verden har stemt på sine favoritter.Medlemmene stemmer frem vinneren ut fra hvilke fordelsprogrammer de er fornøyde med.- (..) Vi jobber hardt for å tilby våre medlemmer et lojalitetsprogram som gir en verdi tilbake til medlemmene, og som er lett å forstå og dra nytte av. Den jobben vil vi fortsette å gjøre, og øker i viktighet da vi mottar 150.000 nye medlemmer hver måned», sier Brede Huser, Chief Marketing and Sales Officer i Norwegian.Flere priserNorwegian Reward ble også nominert til fire andre priser; Best Airline Redemption Ability, Best Airline Promotion, Best Airline Customer Service og Best Airline Elite Program - alle for Europa og Afrika.

bjørn kjos
norwegian air shuttle
norwegian reward
Nyheter
Reiseliv