Flyklagenemnda utvides etter klageøkning

- Vi er på vei mot å etablere en tredje midlertidig flynemnd, sier styreleder Espen Bjerkvoll i Transportklagenemnda.

Reiseliv

På grunn av økning i flyklager og erstatningskrav mot flyselskapene har styret i Transportklagenemnda besluttet å opprette en ny klagenemnd, ifølge Flysmart24.Den nye midlertidige nemnda kommer i tilegg til to allerede eksisterende nemnder som bare behandler klager fra rutefly-passasjerer.- Vi er på vei mot å etablere en tredje midlertidig flynemnd. Denne er ennå ikke plass. Samferdselsdepartementet har godkjent at vi kan øke antallet nemnder, sier styreleder Espen Bjerkvoll i Transportklagenemnda til flysmart24.no.I fjor kom det inn 4.141 klager til nemnda. Det var en økning på over 50 prosent fra 2017.Hyppigere reising og større bevissthet rundt klagemulighetene blir oppgitt som de viktigste årsakene til den økte klagemengden.(©NTB)

transport
fly
flyklagenemnda
Nyheter
Reiseliv