Dobling for Scandic Hotels

Tegn på bedring etter lettelser i restriksjoner. 

Publisert 8. juni 2020 kl. 09.51
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 132 ord
GÅR MOT LYSERE TIDER: Scandic Ørnen i Bergen, Foto: Scandic Hotels

Bookinger pr. uke har doblet seg i løpet av den seneste måneden for Scandic Hotels. Det opplyser selskapet i en melding mandag. Veksten kommer etter at coronaviruset har havnet på defensiven og restriksjonene rundt om i Europa er blitt lempet på. 

Scandic Hotels driver rundt 280 hoteller i Nord-Europa og er blitt hardt rammet pandemien. I april opplevde hotellkjeden rekordlav booking og omsetning, og i begynnelsen av mai var fortsatt over halvparten av hotellene deres stengt, skriver Reuters. 

Selskapet håper å ha 80 prosent av hotellene åpne i slutten av juni, og venter en gradvis forbedring i andre halvår i år. Ledelsen forventer likevel at omsetningen vil halveres i år, og sier i en melding at de forbereder seg på å kutte ytterligere i kostnadene.