<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Full stans Sandefjord-Strömstad

Fjord Line gjør som Color Line og stanser seilingene mellom Vestfold og Bohuslän på grunn av myndighetenes smitteverntiltak.

Publisert 30. des. 2021
Oppdatert 30. des. 2021
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 129 ord
FULL STANS: Fjord Line stopper trafikken mellom Sandefjord og Bohuslän. Foto: Bo Randstedt/Wikmedia Commons

Bil- og passasjerfergen «Oslofjord» seilte sin foreløpig siste tur i dette sambandet torsdag kveld og tas nå ut av ruten til slutten av januar. Det opplyser rederisjef Brian Thorsted Hansen til Finansavisen.

Fra før av har Color Line tatt sine ferger i den samme ruten, «Color Viking» og «Color Hybrid», ut av trafikk. Også passasjertrafikken Oslo-Kiel er innstilt inntil videre. Fjord Line har halvert seilingene i sin hovedrute Bergen/Stavanger-Hirtshals og seiler med færre avganger enn normalt på strekningen Langesund-Hirtsahals.  

PERMITTERER 130 NORSKE ANSATTE: Konsernsjef Brian Thorsted Hansen i Fjord Line. Foto: Privat

Som følge av coronapandemien og restriksjonene sender Fjord Line permitteringsvarsel til sine norske ansatte. En lønnskompensasjonsordning iverksettes i Danmark.

Permitteringsvarselet gjelder 130 ansatte i den norske delen av selskapet. Ifølge Thorsted Hansen er det ingen planer om oppsigelser.