<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Stordalen sikrer seg et nytt hotell i Trondheim

Ved inngangen til 2023 blir Hotell Prinsen med i Nordic Choice Hotels.

Publisert 1. sep. 2022 kl. 12.47
Oppdatert 1. sep. 2022 klokken 12.49
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 148 ord
FESTER GREPET: Petter A. Stordalens Nordic Choice Hotels sikrer seg et nytt hotell i Trondheim. Bildet er fra Amerikalinjen i Oslo. Foto: Iván Kverme

Fra årsskiftet blir møte- og konferansehotellet Hotell Prinsen midt i Trondheim med i Nordic Choice Hotels, og døpes om til Quality Hotel Prinsen. 

– Vi har lenge sett på muligheten for å øke tilbudet til våre gjester i Trondheim, og dette var førstevalget vårt. Det som skal bli Quality Hotel Prinsen er et særdeles veldrevet hotell som nylig er renovert. Beliggenheten er super, og mulighetene uendelige, sier Torgeir Silseth, adm. direktør i Nordic Choice Hotels.

Nylig renovert

Hotellet stod ferdig renovert og utvidet i 2020 og har nå 122 gjesterom i ulike kategorier, samt en stor konferanseavdeling, treningsrom, parkeringsgarasje, restauranter og Trondheims eldste pub. Dette blir hotellkongen Petter A. Stordalens tredje Quality Hotel i Trondheim, og det syvende i Nordic Choice Hotels. Totalt vil hotellselskapet kunne tilby 1.205 hotellrom i byen fra 1. januar 2023.

Quality Hotel er den største av de fire kjedene under Nordic Choice Hotels, som blir til Strawberry i løpet av 2023.