<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Stordalens nye direktør på Savoy

27 år gamle Elise Bergli tar over som hotelldirektør på Clarion Collection Hotel Savoy.

Publisert 12. sep. 2022
Oppdatert 12. sep. 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 150 ord
BLIR HOTELLDIREKTØR: Elise Bergli har fått jobben som direktør ved Clarion Collection Hotel Savoy i Oslo. Foto: Clarion

Etter fem år i Nordic Choice Hotels stiger Elise Bergli internt i gradene fra hotellsjef til hotelldirektør ved Clarion Collection Hotel Savoy. 

– I Elise Bergli får vi en ung, nytenkende hotelldirektør med solid erfaring fra drift. Hennes bakgrunn gjør meg sikker på at både gjester og ansatte vil stortrives, og hun er den rette til å ta Clarion Collection Hotel Savoy videre på en stødig, men fremoverlent måte, sier June Johanson, driftsdirektør for Clarion Collection Hotel Norge.

Clarion Collection Hotel Savoy ble oppført som leilighetsbygg på midten av 1800-tallet, men ble til hotell i 1916 og har i dag 89 gjesterom. Bygget huser også Restaurant Eik og Restaurant Fjord, samt Savoy Bar.

Tidligere direktør Kristian Vik går tilbake til det sentrale innkjøpsteamet i Nordic Choice Hotels som Category Manager Food & Beverages. Vik har vært direktør ved Clarion Collection Hotel Savoy i nesten fem år, men har tidligere jobbet sentralt med restaurantkonsepter.